Αρχική Σελίδα
Νησιά-Μέλη
Δομή και Λειτουργία
Το Σήμα Αειφορίας
Αρχείο Ανακοινώσεων
Διεθνής Συνεργασία
Επικοινωνία - Συνδέσεις
 facebook twitter
Αρχείο Ανακοινώσεων < Επιστροφή στον κατάλογο
Πλήρης κατάλογος με πρακτικά ημερίδων συνεδρίων και συναντήσεων εργασίας
Διεθνές Συνέδριο "Τουρισμός: Τάσεις, Προοπτικές και Επιπτώσεις στις Επιχειρήσεις και τους Προορισμούς"

Η σύγχρονη πραγματικότητα στον τουρισμό επιτάσσει τη στροφή σε διαφορετικά πρότυπα που ικανοποιούν τις αυξημένες απαιτήσεις των τουριστών.

Το φετινό Διεθνές Συνέδριο "Τουρισμός: Τάσεις, Προοπτικές και Επιπτώσεις στις Επιχειρήσεις και τους Προορισμούς" εστιάζει σε νέα εργαλεία και πρακτικές που μπορούν να καταστήσουν τον τουρισμό περισσότερο ανθρωποκεντρικό, απαντώντας στην ανάγκη για καινοτομία, δημιουργία εμπειριών και ισότιμη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Σαντορίνη 19-21 Οκτωβρίου και αποτελεί προϊόν σύμπραξης δύο πολύ γνωστών και καθιερωμένων συνεδρίων του τουριστικού κλάδου. Πρόκειται για το 5ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το 13ο Συνέδριο της σειράς IMIC της Ηλιότοπος Συνέδρια, ενώ οργανώνεται με την επιστημονική συνεργασία του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, του Ball State University/Management Department της Αμερικής και του South Australia University. Τέλος, το συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον τουρισμό.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://imic2017.conferences.gr